Modlany B - Kladruby 1:2

Sestava: Frank - J.Vodička, Jančárek, Černý(80.Paul), Říha(60.Trpka) - Molnár(45.Matas), Weber, P.Vodička, Mráz - Lomič, Fabián(89.Kettner)

Branky: P.Vodička a Fabián

Zápas na půdě favorita pro nás nezačal dobře a prvních 10 minut nám soupeř zatápěl. Veškeré šance ale zlikvidovala skvěle hrající obrana a jednou nás zachránilo břevno. Poté jsme ale předvedli 2 skvělé individuální akce. Nejdříve se po akci Fabiána prosadil skvěle hrajicí Petr Vodička a o pár minut později po krásném pasu Míry Lomiče prosadil s přehledem sám Fabián. Předváděli jsme bojovný fotbal a soupeře v prvním poločase už pustili pouze do jedné vyložené šance, ale s krásnou střelou soupeře si poradil brankář Frank, takže do kabin jsme šli ve vedení 2:0.

Do druhého poločasu už nenastoupil zranený kapitán Molnár, ale jak střídajicí Matas, tak po chvíli další střídajicí Trpka předvedli velmi dobrý a bojovný výkon. V 2. poločase se předváděla hodně soubojová hra a šancí bylo po skromnu. V 75.minutě se přeci jen domácí tým prosadil, když se po rohovém kopu prosadil hlavičkou na zadní tyči. Poté nás soupeř zatlačil, ale vytvořil si jen jednu vyloženou šanci, hlavičku, kterou skvěle z bezpostřední blízkosti vyrazil brankář Frank. 

Všichni borci z našeho týmu si zaslouží velké poděkování za to, jak celé utkání makali. Byl to hodně náročný zápas, ale výsledek za to stojí. Teď musíme pořádně regenerovat a ve středu nás čeká další a pravděpodobně ještě silnější soupeř a to FK Novosedlice.