Kladruby - SK Dubí 1:6

Kladruby - SK Dubí 1:6 (1:4) Branka: Lomič

Sestava: Frank(46. Kettner) - Tolar, Černý(66. Vaníček), Jančárek, J.Vodička - Plotz, P.Vodička, Haňka, Lomič - Mráz, Šafařík

Ještě den před zápasem to vypadalo, že se na zápas ani nesejdeme, chybělo nám několik hráčů, včetně kapitána Molnára a nejlepšího střelce Fabiána, pár hráčů muselo nastoupit né uplně fit, ale nakonec jsme to dali dohromady. Budeme doufat, že do dalšího zápasu se dáme do kupy a alespoň někdo se uzdraví.

Dohrávka 12.kola pro nás nezačala vůbec dobře, protože už v 1. minutě se po pěkné akci řítil hostující útočník sám na našeho brankáře, ale Frank předvedl skvělý zákrok. Poté se hra trošku vyrovnala a ve 13.minutě skoroval krásnou střelou Míra Lomič. Soupeře náš gol nerozhodil a hned v zápětí skore srovnal. Když už se poločas blížil ke konci, tak pro nás začala hrůzostrašná pětiminutovka. Soupeř v ní vstřelil nejdříve gol z penalty a poté další 2 goly po samostatných únicích. 

Do druhého poločasu nastoupil do branky mladý Vít Kettner, který si tak odbyl premiéru v brance a nevedl si vůbec špatně. Každopádně v 2. poločase se toho už tak moc nedělo. V 65. minutě se zranil navrátilec do našeho týmu Zdeněk Plotz a museli jsme dohrávat o 10. Soupeř ještě navýšil náskok o 2 branky, nutno podotknout, že poslední gol byl po krásné akci, a tím zápas skončil 1:6.

Soupeř potvrdil roli favorita a vyhrál zaslouženě, takže určitě gratulujeme! Každopádně ani my jsme nepodali špatný výkon a v příštích zápasech to bude snad jen lepší.