Kladruby - Košťany 2:3

Sestava: Frank - Tolar(Haňka), Černý, Jančárek, J.Vodička - Mráz(Plotz), Molnár(Matas), P. Vodička, Weber(Paul), Říha(Kettner) - Fabián

První zápas v našem dresu si přípsal Miroslav Říha, který k nám přestoupil z SK Dubí.

V 1.poločase jsme nezačali vůbec špatně a po přízemním centru Fabiána se málem k dorážce do prázdné brány dostal P.Vodička. Bohužel to trvalo asi jen 10 minut a od té doby nás soupeř po celý první poločas přehrával. Hned z první velké akce, se dostal hostující útočník do úniku a sám proti našemu brankáři  skoroval. Chvíli na to soupeř zahrozil znovu, kdy po ráně ex-kladrubského Šavrdy předvedl dobrý zákrok Frank. Netrvalo to dlouho a hostující útočník se řítil sám na brankáře znovu, ale tentokrát neuspěl. První poločas tak skončil výsledkem 0:1.

Do druhého poločasu jsme změnily rozestavení, ale bohužel si hned pár minut po přestávce srazil míč do vlastní branky Jančárek. Poté se soupeř uklidnil a do útoku se tolik nehrnul, bohužel naše aktivita směrem dopředu nebyla velká a "nakopnul" nás až rohový kop Fabiána, který míč zakroutil až do brány. Následně se do míče z dálky opřel stoper Radek Černý a hostujicí brankář míč s problémy vyrazil. O pár minut později doběhl dlouhý balon za obranu Fabián, vyhnul se brankáři a ten ho poslal k zemi. Pokutový kop s přehledem proměnil Weber. Přibližně od 80.minuty si soupeř začal připravovat víc a víc šancí ale brankář Frank předvedl znovu několik dobrých zákroků. Místo abychom po né uplně povedeném zápase byly rádi za nějaký bodový zisk, tak jsme se neponaučily a chodily jsme útočit ve velkém počtu hráčů. V 92. minutě se nám to vymstilo a soupeř znovu běžel sám na našeho brankáře, ten sice první střelu chytil, ale míč se odrazil k dalšímu hráči hostů a ten se trefil do prázdné branky.

Zklamání je to velké, před velmi slušnou návštěvou obzvlášť. My všem fanouškům děkujeme, včetně našim ultras, a pěvně věříme že se blýska na lepší časy!