Unčín - Kladruby 2:3pen

Sestava: Frank - Říha, Jančárek, Černý, J.Vodička - Mráz, P.Vodička, Molnár(Köppl), Weber(Kettner) - Lomič - Fabián

Premiérové minuty v našem dresu si přípsal Martin Köppl, který odehrál 20 minut na pozici levého křídla.

Celý zápas se vedl v hodně vyrovnaném tempu, kde první velká šance byla až cca ve 20.minutě, kdy domácí záložník nastřelil po pěkné akci břevno. Poté se předváděla spíše bojovná hra ve středu pole a až pár minut před koncem poločasu se domácí prosadili po standartní situaci. Hned chvíli po inkasované brance, běžel Tonda Mráz sám na brankáře, ale bohužel neuspěl.

V 2. poločase jsme znovu nebyly horším týmem, ale nějaké velké šance nepřicházely. Z ničeho nic znovu údeřili domácí, když znovu po standartní situaci a chybě našeho golmana se prosadil kapitán domácího mužstva. Pár minut poté byl za zákeřný faul na Mráze vyloučen hostující záložník a pak začala naše stíhací jízda. Nejdříve se po rohovém kopu prosadil Honza Vodička a pár minut poté se krásně prosadil z přímého kopu Míra Lomič.

Penaltový rozstřel už byl pak v naší režii, kdy nejdříve soupeř 2x nevyzrál na brankáře Franka a jednou branku přestřelil, zato naši borci Lomič, Říha a Fabián se s přehledem prosadili. Jedinou naší penaltu neproměnil Jan Vodička.

Děkujeme všem divákům, kteří nás přišli podpořit v hojném počtu a budeme se na Vás těšit v sobotu od 10:30 zase v Kladrubech!