Šťastný nový rok 2024

S končícím rokem se sluší poděkovat všem, jenž nás za ulynulý rok podpořili. Fanoušci si zaslouží náš dík za to, že dělají náš klub silnějším prostřednictvím morální podpory během zápasů či finanční podpory v podobě nákupu "vstupenky" či nějakého občestvení u nás ve stánku. Sponzoři jsou neodmyslitelnou součástí, bez nichž by naše fungování bylo tařka nemožné. Mimo to děkujeme realizačnímu týmu a vedení, především pak trenérovi, panu Stanislavu Mixovi, za neustále dodávání bojového ducha, síly, elánu i odvahy, předsedovi, panu Mílovi Šafaříkovi, bez jehož snahy a veřejné podpory by se naše klubové podmínky nezlepšily a také samotným hráčům, kteří tvoří tuhle skvělou partu. V neposlední řadě také velký dík naší obci, která nás ve všem podporuje a to po všech stránkách.
 
Vám všem tedy patří naše velké poděkování a do nového roku Vám přejeme hodně zdraví, spokojenosti, osobních úspěchů a těšíme se na další rok s Vámi. 
 

S končícím rokem se sluší poděkovat všem, jenž nás za uplynulý rok podpořili. Fanoušci si zaslouží náš dík za to, že dělají náš klub silnějším prostřednictvím morální podpory během zápasů či finanční podpory v podobě nákupu "vstupenky" či nějakého občestvení u nás ve stánku. Sponzoři jsou neodmyslitelnou součástí, bez nichž by naše fungování bylo tařka nemožné. Mimo to děkujeme realizačnímu týmu a vedení, především pak trenérovi, panu Stanislavu Mixovi, za neustále dodávání bojového ducha, síly, elánu i odvahy, předsedovi, panu Mílovi Šafaříkovi, bez jehož snahy a veřejné podpory by se naše klubové podmínky nezlepšily a také samotným hráčům, kteří tvoří tuhle skvělou partu. V neposlední řadě také velký dík naší obci, která nás ve všem podporuje a to po všech stránkách.

Vám všem tedy patří naše velké poděkování a do nového roku Vám přejeme hodně zdraví, spokojenosti, osobních úspěchů a těšíme se na další rok s Vámi.