Soběchleby - Kladruby 1:4

Soběchleby - Kladruby  1:4 (1:1) Branky: 2x Fabián, Šafařík, Kettner

Sestava: Frank - Klíma(75. Weber), Jančárek, Černý, Kraus - Mráz(85. Vaníček), P. Vodička, Molnár(80. Tolar), Lomič(C) - Fabián(89. Zouhar), Šafařík(88. Kettner)

Poslední zápas podzimní části jsme odehráli v Soběchlebech. Terén rozhodně nebyl hoden fotbalu, takže se jednalo především o bojovné utkání, které ovšem přineslo i zajímavé fotbalové momenty a to především z naší strany. Do sestavy se vrátili 2 navrátilci a to Molnár a Šafařík, kteří na hřišti rozhodně byli znát. Prvních 15-20 minut byl soupeř jasně lepší a po nastřeleném břevnu a následném rohovém kopu se ujali vedení. To ale bylo od soupeře vše a poté jsme převzali iniciativu my. Po skvelé akci Krause se prosadil Fabián, který měl v závěru poločasu ještě jednu velkou šanci, ale na brankáře nevyzrál. 

Do 2 poločasu jsme vstoupili aktivně a cca v 55.minutě přišla chvíle Míly Šafaříka, který vstřelil výstavní gól do vinglu a poslal nás do vedení. V závěru utkání už soupeř neměl moc sílu a po další krásné akci na ose Mráz-Fabián se druhý jmenovaný znovu prosadil. Pár minut poté naskočil ze střídačky mladičký Vít Kettner a hned po pár vteřinách na hřišti vstřelil svůj první gól a upravil konečné skóre, gratulujeme!

Znovu nás přijelo podpořit několik skvělých fanoušků, včetně našich mladých ultras a celý zápas nás hlasitě podporovali. Všem opravdu patří velký dík a budeme se těšit znovu na jaře! :)