SOKOL KLADRUBY se vydají v 16.kole Okresního přeboru na fotbalový stánek v Zabrušanech

V sobotu  9.11. se vydají Kladruby do nedalekých Zabrušan, kde od 14:00 sehrají další mistrovské utkání s tímto nepříjemným soupeřem.

Kladruby a Zabrušany se pravidelně setkávají již od sezóny 2014/2015, kdy spolu sehráli celkem 13. zápasů s bilancí 5 výher, 4 remíz a 4 proher pro domácí tým ze Zabrušan se skoré 25 vstřelených branek ku 27 brankám obdrženým. Tým Zabrušan se v posledních zápasech trápí, když prohráli v posledních 6ti zápasech se skóre 4:46. Po jedenácti odehráných kolech mají tak 8 bodů a jsou aktuálně na 8.místě. Tým s Kladrub se naopak dostal na vítěznou vlnu, když vyhrál třetí zápas v řadě se skoré 16:5 a setrvávají na 6.místě s 18ti body.

POSLEDNÍ vzájemné utkání vyhrál tým z Kladrub, kdy doma jasně přestřílel celek ze Zabrušan 6:1. V tomto utkání se poprvé blýsknul svým prvním hattrickem v této sezóně LUBOŠ PAUL, ten se mu podařil zopakovat i v minulém zápase proti velice kvalitnímu týmu 1FC DUBÍ. Čeká nás tedy velmi bojovné utkání, které bude plné vypjatých situací, kdy Zabrušany budou chtít přerušit dlouhou sérii bez výhry a oplatit porážku s předešlého zápasu. Kladruby budou naopak chtít navázat na sérii výher a přiblížit se tak horní polovině tabulky.

PŘIJĎTE NÁS PODPOŘIT V SOBOTU OD 14:00 DO ZABRUŠAN